Exposanten handleiding

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Lees het even aandachtig door, dan zijn er geen verrassingen.

Tijdschema

Woensdag

– 08:00 – 19:00 Organisatie aanwezig bij incheckbalie
– 08:00 – 19:00 Opbouw exposanten met eigen standbouw. Niet voor exposanten met standaard standbouw!

Donderdag

– 08:00 – 19:00 Organisatie aanwezig bij check-in office
– 08:00 – 19:00 Opbouw alle exposanten

Vrijdag

– 08:00 – 19:00 Organisatie aanwezig bij check-in office
– 08:00 – 10:00 Opbouw alle exposanten
– 10:00 – 17:00 Show open voor bezoekers
– 17:00 – 19:00 Stand houders borrel

Zaterdag

– 08:00 – 18:00 Organisatie aanwezig bij incheckbalie
– 08:00 – 10:00 Entree exposanten
– 10:00 – 17:00 Show open voor bezoekers

Zondag

– 08:00 – 19:00 Organisatie aanwezig bij check-in office
– 08:00 – 10:00 Toegang exposanten
– 10:00 – 17:00 Show open voor bezoekers
– 17:00 – 23:00 Afbraak alle exposanten (standaard stands moeten worden opgeruimd)

Maandag

– 09:00 – 12:00 Organisatie aanwezig bij incheckbalie
– 08:00 – 12:00 Afbouw exposanten met eigen stand. Niet voor exposanten met standaard standbouw.

Klanten en relaties uitnodigen

Gratis toegangskaarten voor bezoekers zijn onbeperkt beschikbaar voor alle exposanten. Op de promotiepagina kunt u online banners downloaden om uw URL bij te voegen. Als relaties zich via uw link registreren, ontvangt u automatisch een update. Alle geregistreerde bezoekers via uw URL zijn terug te vinden op uw exposantenportaal met de mogelijkheid om deze contacten te exporteren. 

Plaats deze banner eenvoudig op uw website, social media en uw nieuwsbrief om uw aanwezigheid aan te kondigen.

De normale toegangsprijs is 15 EUR per persoon en via online registratie 10 EUR per persoon. Alleen bezoekers die zich inschrijven via exposanten en partners krijgen een gratis toegangsbewijs.

Bestel je meubels

Bestel alle stand inrichting online om uw deelname te optimaliseren via de webshop. Vermijd extra kosten van 30% en bestel uw producten uiterlijk 3 weken voor de beurs. Optimaliseer uw deelname met diverse producten zoals meubilair, planten, audio & video, internet (6), etc. Alle producten zijn verkrijgbaar via de webshop link.  Alle bestelde producten worden op uw stand geplaatst en de huurprijzen gelden voor de volledige beursperiode.

Exposantenlijst

Alle informatie in de online exposantenlijst wordt automatisch gebruikt voor de gedrukte bezoekerscatalogus. Zorg ervoor dat u uw bedrijfsnaam, websitelink en vermelde categorieën controleert. Wijzigingen kunnen tot 3 weken voor aanvang van de beurs worden doorgevoerd, zodat dezelfde informatie in de gedrukte catalogus staat.

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om dit tijdig te controleren.

Book een hotel

Om uw verblijf tijdens de beurs te optimaliseren heeft Second Home/Holland Golf Show  een samenwerking met Inntel Hotels Utrecht waar exposanten genieten van de beste condities en comfort. Dit hotel heeft de ideale ligging en bereikbaarheid voor exposanten van Second Home:

– 500m van de Jaarbeurs
– 100m van Utrecht Centraal Station
– 800m van het centrum van Utrecht
– Parkeren bij de Jaarbeurs

De tarieven zijn gebaseerd op een 1-persoonsbezetting. Bij een bezetting van 2 personen geldt een toeslag van € 16,- voor het ontbijt. De tarieven zijn inclusief gratis gebruik van het zwembad, panoramische sauna, Turks bad en Life Fitness Gym. Draadloos internet is inbegrepen.

– City Tweepersoonskamer €136
– City Tweepersoonskamer €136
– City XL kamer €146
– Spa kamer €166

De prijs voor de kamers is inclusief ontbijt en is een “plafondtarief”, wat betekent dat dit de maximale prijs is die u betaalt. Als er op het moment van boeken een lager tarief beschikbaar is, wordt dit automatisch verwerkt en kenbaar gemaakt. In dat geval ontvangen exposanten dit lagere tarief met een extra korting van 15%. Dit is om ervoor te zorgen dat exposanten van Second Home/Holland Golf Show altijd de beste prijs hebben!

Bekijk voor meer informatie de factsheet (in het Nederlands of Engels).

U kunt uw kamer bij Inntel boeken via deze link.

Internet

Jaarbeurs Utrecht biedt gratis onbeperkt draadloos internet aan. Aan deze gratis dienst kunnen geen rechten worden verleend. De kwaliteit en snelheid van deze WiFi HotSpot verbinding is sterk afhankelijk van het totale gebruik en de bezetting. Voor een snellere en stabielere internetverbinding adviseren wij u een bekabelde /draadloze verbinding te bestellen. Dit is mogelijk in de webshop.

Parkeren

Het adres van de beurs is Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht. Wij adviseren u bij aankomst de getoonde routebeschrijving te volgen. Tijdens het op- en afbouwen verzoeken wij u het voertuigdocument onder uw voorruit te leggen omdat u een uur gratis kunt parkeren voor het lossen/laden.

De parkeerkosten bedragen €

– 24/7 open
– Parkeerkosten zijn €4,- per uur
– Een hele dag parkeren op P2 of P4 is €16,-. Klik op de link om direct naar Google Maps te gaan.
– Hele dag parkeren op P1 of P3 is €20,-. Klik op de link om direct naar Google Maps te gaan.
– Elektrische auto’s kunnen worden opgeladen op P1 en P4.
– Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de automaat bij de ingang en het is alleen mogelijk om met een kaart te betalen. Of reserveer uw parkeerkaart hier online (minimaal 1 dag van tevoren).

Check-in

Elke exposant ontvangt zijn badge(s) bij de check-in in het organisatiekantoor in de beurshal. Enkele dagen voor de beurs ontvangt u een e-mail om de badges te registreren voor uzelf en alle andere mensen die tijdens de beurs op uw stand zullen werken. Door het formulier in te vullen, wordt een QR-code gegenereerd waarmee u de badges bij de check-in kunt afdrukken.

Badges kunnen worden geprint nadat alle betalingen zijn gedaan. De laatste betalingen kunnen worden gedaan bij de check-in in het organisatiekantoor in de hal. Het is alleen mogelijk om contant, met pinpas of creditcard te betalen (toeslag van 5% administratie- en creditcardkosten). De organisatie accepteert geen cheques. Alle betalingen dienen voor aanvang van de beurs op de bankrekening te staan.

Exposantenborrel

De exposantenborrel wordt georganiseerd op vrijdag van 17:00 – 19:00 uur. Drankjes, muziek en kleine hapjes zullen worden voorzien. Alle exposanten en partners zijn uitgenodigd.

Zo kunt u kennismaken met uw collega-exposanten.

Openbaar vervoer

Jaarbeurs is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De locaties liggen pal naast Utrecht Centraal Station en alle bussen en trams stoppen op het Jaarbeursplein.

Met de trein reist u naar Utrecht Centraal, vanaf het station volgt u de borden ‘Jaarbeursplein’. Het Jaarbeursplein ligt aan de overkant van de weg.

Plan voor vertrek uw reis en bekijk de actuele reistijden en gedetailleerde informatie op 9292.nl. Komt u vanaf Schiphol? Een directe NS-verbinding kost u 30 minuten en vertrekt 3 keer per uur.

Bezoek de Holland Golf Show

Registreer je gratis kaarten voor de Holland Golf Show online.

Compare listings

Vergelijken