Bezoek de Holland Golf Show

Wat je moet weten voor je bezoek

We maken het jou tijdens je bezoek aan de Holland Golf Show graag zo plezierig mogelijk. Een GVB heb je voor je bezoek aan de Holland Golf Show niet nodig; alles wat je moet weten vind je op deze pagina. Na het lezen ben jij op en top voorbereid op een informatieve, inspirerende en interactieve dag!

Route & Parkeren

Parkeeradvies

Kom je met de auto naar Jaarbeurs, dan is het handig om van te voren te kijken welk parkeerterrein het dichtst bij de Jaarbeurs-locatie van jouw bezoek is. Bekijk hiervoor de plattegrond.

We adviseren je om onderstaand navigatieadres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen. Van de onderstaande parkeerplekken van Jaarbeurs kun je de routebeschrijving gebruiken.   

P1: Graadt van Roggenweg, Utrecht (Google Maps
P3: Van Zijstweg, Utrecht (Google Maps)                         
P4: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)    

Alle informatie over de bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en tarieven vindt u terug op de website van de Jaarbeurs.

Openbaar vervoer

Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in de Jaarbeurs. Op de website van NS kun je direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket. 

Naast het Centraal Station ligt het busstation, daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station ben je binnen een paar minuten bij de Jaarbeurs. Kijk op 9292.nl voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.

Mindervaliden

Op P3 en P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. P3 is het dichtst gelegen bij Ingang Oost. P4 ligt het meest in de buurt van Ingang West. 

Op vertoon van een invalidenparkeerkaart kun je kosteloos parkeren bij Jaarbeurs, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart in de auto aanwezig is. Bij het uitrijden, druk je op de intercom voor de slagboom en op vertoon van je invalidenparkeerkaart wordt de slagboom voor je geopend. Het is niet mogelijk vooraf invalidenparkeerplaatsen te reserveren. 

(Huis)dieren

Honden, katten en andere (huis)dieren worden niet toegelaten in het beurscomplex. Er is geen opvang voor (huis)dieren, geleide- en hulphonden zijn wel toegestaan.

Eten & Drinken

In het restaurant op de beurs kan je diverse verse broodjes en warme gerechten bestellen. 

tui-golfreizen
TUI Golfreizen official partner van de Holland Golf Show

Bezoek Holland Golf Show

Registreer je gratis kaarten voor de Holland Golf Show online.

Compare listings

Vergelijken